Virágküldés Hímesháza - A legszebbet a legszebbnek

Egyszerűen megajándékozhatod a szeretteidet egy csokorral az év szinte minden napján. Legyen az névnap, születésnap, ballagás, gyermekszületés, szerelmes üzenet, vagy nagyobb alkalom, mint a Valentin nap, a nőnap vagy az anyák napja, vagy akár a karácsony. Segítünk Neked mindenben, ami hozzátartozik a virágrendeléshez és a virág szállításhoz. Virágküldés akár aznapra is.

Ajándékcsomag küldés , ajándék rendelés Hímesháza

Ajándék csomag kiszállítást Hímesháza mellett gyakorlatilag az egész világon szinte bárhová tudunk vállalni. Weblapunkon meghatározott ajándékcsomag közül választhatsz és rendelhetsz. Az MPL kézbesíti az ajándék csomagokat Hímesháza területére. Nem volt még soha ilyen egyszerű belföldre és külföldre ajándékot küldeni, melyek tartós szappan virágokat és egyéb kiegészítőket tartalmaznak. Magyarország összes településére tudunk 1 munkanapos átfutással ajándékcsomag rendelést teljesíteni, egységes kiszállítási költség mellett. Ajándékcsomagjaink a weblapon szereplő fotóktól maximum a doboz színében tér el. Minden esetben törekszünk azonos kivitelben elkészíteni az általad választott ajándékot, hiszen fontos nekünk, hogy azt kapja a megajándékozott, amit TE rendeltél neki. Minden alkalomra készítettünk ajándék csomagokat, melyekkel kifejezheted gondoskodásodat, legyen az születésnap, névnap, Valentin nap, nőnap, anyák napja, szerelmes vallomás, évforduló, vagy csak úgy, mert gondolsz RÁ.

Koszorú rendelés - koszorú küldés Hímesháza

Szomorú esemény, de sajnos hozzátartozik a virágküldéshez a részvét és temetés is, mely utolsó útjára kíséri szerettünket egy általad küldött koszorúval, ha nem tudsz részt venni a szertartáson. A virág rendeléshez készítünk egy általad kért és megírt szalag szöveget, melyet a koszorúra helyezünk. Virágrendeléseddel kinyilváníthatod együttérzésedet egy koszorú küldésével, melyet a szertartást megelőzően helyez el virágfutárunk a szertartás előtt a ravatalozóban, az erre kijelölt helyre.