Anyák napja Győr - Révfalu

Anyák napja 2023. április 17.-től május 16-ig tart.

Nem elírás, tapasztalat. El is magyarázzuk, miért.

Anyák napja idén május 7.-re esik. A fekete öves virágküldők már április első hetében megrendelik az anyák napi csokrot, de április 17-től már folyamatosan érkeznek az anyák napi megrendelések. Ez nekünk nagy segítség, mert fel tudunk készülni a friss virág beszerzéssel, és a logisztikai feladatokkal is. Sok üzletünk már anyák napja hetében korlátozza a rendelés felvételt, így tényleg nem éri meg halogatni a virágrendelés leadását.

Add le a rendelésed most.

Anyák napi virágküldés Győr - Révfalu

Virágküldő szolgálatunk legfontosabb napja az anyák napja. Anyák napi virágcsokor küldés Győr - Révfalu és vonzáskörzetében virágüzleteink segítségével nagyon egyszerű, mégis néhány dologra érdemes odafigyeli.

A sok rendelés miatt előfordulhat, hogy anyák napja előtt már napokkal le kell állítani a virágrendelés felvételt, így arra kérünk, a rendelésed add le minél hamarabb. A kiszállítást akár péntekre vagy szombatra is kérheted, de természetesen vasárnap is szállítunk.

Anyák napi ajándék ötlet Győr - Révfalu

Válogass kedvedre, mert van jó pár ötletünk. Fontos lehet, hogy egy címre több virágot vagy ajándék csomagot is rendelhetsz, viszont ajándékcsomagot és virágcsokrot külön-külön rendelésben tudsz csak leadni.

Anyák napi virágok Győr - Révfalu

Az idei év slágerei a vegyes virágokkal készült virágboxok és virágkosrak. Természetesen a virágcsokrok is nagy örömet szoktak okozni, ezért a választás jogát megadjuk neked. Amire számíthatsz, az a friss virágból készült kompozíció, ami garantáltan megörvendezteti a címzetteket.

Anyák napi ajándék Győr - Révfalu

Ajándékaink anyák napján minden anyukát nagymamát és dédit meg szoktak hatni. Anyák napi ajándékcsomagjaink mindig nagy sikert aratnak, így bátran ajánljuk virágcsokor helyett, vagy mellé második ajándéknak. Ezek a szappan és selyem virágokból készült kompozíciók áruk és tartósságuk, valamint szépségük és egyediségük miatt kiváló választás mindazoknak, akik különlegeset szeretnének ajándékozni anyák napjára.