Virágküldés Hódmezővásárhely
INDA Virágüzlet

6800 Hódmezővásárhely, Deák Ferenc u. 19.
https://www.viragkuldesszeged.hu/

Az Inda virágüzletben a színek, formák, áruk összhangjának megteremtésére törekszünk, hogy a hozzánk betérő vásárlók érezzék üzletünkben a kreativitást és egyediséget. A virágküldést Hódmezővásárhelyre a Virág a Világba virágküldő szolgálat hódmezővásárhelyi üzlete, az INDA Virágüzlet végzi. A kiszállítás ára Hódmezővásárhely és 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy hódmezővásárhelyi munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Hódmezővásárhely városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

Az INDA Virágüzlet virágüzlet webáruháza: virágküldés Hódmezővásárhely
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Hódmezővásárhely
Törődünk egymással

Nyitva tartás:
Hétfő: 8:00 – 18:00
Kedd: 8:00 – 18:00
Szerda: 8:00 – 18:00
Csütörtök: 8:00 – 18:00
Péntek: 8:00 – 18:00
Szombat: 9:00 – 12:00
Vasárnap: 11:00 – 12:00

Az Inda virágüzlet 1996. február 13-án kezdte működését egy 18 m²-es pici helyiségben a belvárosi panelrengeteg közepén. A kezdeti nehézségek után – már családi vállalkozásban működve – egyre sikeresebbek lettünk. Egy idő után az “Inda" név már egyet jelentett a kreativitással és szaktudással.

2 év alatt szerencsére annyit fejlődtünk, hogy kinőttük a 18 m²-t. A közelben nem volt lehetőség nagyobb üzlethelyiségbe költözni, így meghoztuk azt a rizikós döntést, hogy áttettük székhelyünket a város egy másik részébe. Mindezt kénytelenek voltunk megtenni a legforgalmasabb hónap elején – Májusban. A Szent Antal u. 17. szám alatti hangulatos, sarki üzlethelyiséget választottuk.

Döntésünk meghozta gyümölcsét, 1998 és 2002 között továbbnőtt ismertségünk és elismertségünk egyaránt. 4 év után ismét elérkezett az idő a váltásra. Ekkor már csak a kereszteződés túlsó oldalára kellett átköltöznünk. Az új üzlethelyiségre egy 1902-ben épült, neonklasszicista elemekkel díszített épületben találtunk. Igen romos állapotól kellett újjá varázsolnunk. Azóta is itt találnak meg bennünket visszatérő és új vásárlóink.

A vágottvirágok, a cserepes dísznövények, a szárazvirágok, a textilszalagok, a kerámiák, az üveg- és fonottárúk, a díszítő kellékek esztétikus elrendezése mind a vásárlás megkönnyítését segíti. Az üzlet színeinek – üde zöld, fehér, taupe, szürke és fekete – tudatos megválasztásával az áruk sokféleségéhez és az élő növények zöld színéhez alkalmazkodtunk. A üzlet kialakítása, megjelenése az elégedett, visszatérő vásárlót szolgálja, hogy magabiztosan lépjen be üzletünkbe és emlékezzen, itt már több mint 20 éve jó minőségű árut kap, udvarias, szakértő kiszolgálással.