2023 március 8. Nőnap – Virágba borítjuk a világot!Mi már teljesen felkészültünk, hogy ez legyen minden idők legvirágosabb napja.

Sokaknak nehéz kiigazodni tavasszal a virágüzletek súlyos illatfelhőbe burkolózott kínálata láttán. Különösen nehéz helyzetben van, aki laikusként tájékozódna, vagy aki egy virágküldő szolgálat webáruházában keres segítséget. Ezért munkatársainkkal készítettünk egy valóban használható útmutatót, melynek segítségével nemcsak eligazodsz, hanem valódi szakértője lehetsz ennek a hirtelen támadt tavaszi virágáradatnak. Amennyiben van néhány perced, kérünk olvass bele cikkünkbe. Nőnapi virágok 1x1, avagy minden a nőnapi és tavaszi virágokról >>>
Nincs időd, vagy pontosan tudod, mit szeretnél? Gondoltunk rád! Nézd át a tematikusan szétbontott kínálatunkat, válassz kedvedre, és mi visszük is a virágokat!

cserepes növények

szálas virágok

virágcsokrok

Ajándék csomagok

Néhány gyakorlati jó tanács és észrevétel a nőnapi virágküldéssel kapcsolatban:

  • Külföldről pont ugyan olyan könnyű rendelni webáruházunkon keresztül, mint belföldről.
  • Rendelésed ne halogasd, add le minél hamarabb, hogy fel tudjunk készülni a friss virág beszerzéssel és a kiszállítások megszervezésével.
  • Munkahelyre is vállalunk kiszállítást, a megrendeléskor a megjegyzés mezőbe írd be a cég nevét, és azt az időszakot, amikor a címzett ott tartózkodik.
  • Kérünk legyél türelemmel a kiszállítás napján. Rengeteget és sokan dolgozunk a sikeres nőnapi virágküldések teljesítésén. Minden csokor kiszállításra kerül, de csúszások előfordulhatnak.
  • Nőnapon előfordulhat, hogy nem tudunk válaszolni a chat-en, vagy folyamatosan foglalt a telefon. Ne ess kétségbe, dolgozunk!
  • Nőnapi rendelést március 8. 14 óráig tudunk fogadni, de kérünk, számolj a kiszállításra 4-5 órát, ha aznap rendelsz.
  • A kiszállított csokor a virágok szezonalitása és beszerezhetősége miatt eltérhet a képen láthatótól.