Virágküldés Hajdúszoboszló
Anditta virág

4200 Hajdúszoboszló, Szilfák alja 45. 2/a-2/b
https://www.viragkuldesdebrecen.hu

Cégünk neve, az ANDITTA az alapító tagok, Andrea és Ditta nevek összevonásából jött létre. Immár 14 éve vezetjük üzletünket és egy olyan szakmában, mely mindig változatos, szép és színes világot tár a vásárlók elé. Minket pedig újabb és újabb kihívások elé állít. Cégünk 1996-ban alakult, majd 2003-ban teljesedett csapattá. Megközelítésünk egyszerű, Hajdúszoboszló szívében, jó parkolási lehetőséggel a Szilfákalja u. 45. szám alatt várjuk Önöket. Kiszállítunk, csomagolunk, dekorálunk. Segítséget nyújtunk a mindennapok ajándékozási ötleteiben.

A virágküldést Hajdúszoboszlóra a Virág a Világba virágküldő szolgálat hajdúszoboszlói üzlete, a Anditta virágüzlet végzi. A kiszállítás ára Hajdúszoboszló 15 kilométeres vonzáskörzetébe 3.200.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy hajdúszoboszlói munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Hajdúszoboszló városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

Az Anditta virágüzlet webáruháza: virágküldés Hajdúszoboszló
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Hajdúszoboszló
Törődünk egymással